hero-car-body-panels-paint-job

Εξωτερική Βαφή

Βαφή όλων των μερών του αυτοκινήτου ή κάποιων μερών μόνο.

Όποια και αν είναι η ανάγκη το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό και μοναδικό. Με σύγχρονα μηχανήματα και μεθόδους διασφαλίζουμε ότι όχι μόνο το τελικό αποτέλεσμα θα ικανοποιεί ψηλά επίπεδα αισθητικής αλλά και ότι θα αντέξει στο χρόνο.

hero-car-with-tinted-windows

Αντιηλιακές Μεμβράνες Αυτοκινήτων

Σχεδόν όλο τον χρόνο, ο ήλιος υπερθερμαίνει το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Ανοίγετε το κλιματισμό αλλά η ακτινοβολία εξακολουθεί να σας ενοχλεί. Και όταν οδηγείτε, η εκτυφλωτική αντηλιά μπορεί να γίνει επικίνδυνη και να σας αποσπάσει την προσοχή.

Οι αντηλιακές μεμβράνες λύνουν όλα αυτά τα προβλήματα! Σας προσφέρουν μια πιο δροσερή και άνετη οδήγηση. Έχει αποδειχθεί ότι μειώνουν την θερμοκρασία στο εσωτερικό μέχρι και 20 ° C. Απωθούν περισσότερο από το 99% της υπεριώδους (UV) ακτινοβολίας. Προστατεύουν τους επιβάτες και το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας από το ξεθώριασμα. Και στο δρόμο, σας βοηθούν στη μείωση της αντηλιάς και την επώδυνη καταπόνηση των ματιών.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων – από ανοιχτόχρωμες μέχρι πολύ σκούρες μεμβράνες. Οδηγείστε ασφαλέστερα, πιο δροσερά και με μεγαλύτερη άνεση. Οι μεμβράνες συνιστώνται από το Ίδρυμα Καρκίνου του Δέρματος, ως μέρος ενός συνολικού προγράμματος φροντίδας του δέρματος.

hero-george-checking-the-electrical-system-on-a-car

Ηλεκτρονικές και Ηλεκτρολογικές Εργασίες

Η αντιμετώπιση των ηλεκτρονικών προβλημάτων του αυτοκινήτου σας δεν αποτελούν εξαίρεση στις λύσεις που μπορούμε να δώσουμε. Άδεια μπαταρία, ηλεκτρικά παράθυρα που δεν λειτουργούν, αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων, καθαρισμός του κλιματιστικού συστήματος, είναι μόνο κάποια παραδείγματα από τα πολλά που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε.

Τα ηλεκτρολογικά προβλήματα είναι κάποτε και κάπως πολύπλοκα και η αποτελεσματική αντιμετώπιση τους εξαρτάται απόλυτα από τις γνώσεις και τις ικανότητες του εξειδικευμένου προσωπικού που θα τα χειριστεί.

Κοντά μας θα έχετε τη σιγουριά της οριστικής επιδιόρθωσης λόγω ακριβώς της εξειδίκευσης, της ικανότητας και της εμπειρίας που μας διακατέχει.

hero-replaced-tyre-being-fastened-on-car

Αλλαγή Ελαστικών

Η σωστή επιλογή των ελαστικών έχει άμεση σχέση με την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου σας, την κατανάλωση καυσίμου και την ασφάλεια σας. Μην ξεχνάτε ότι τα ελαστικά είναι αυτά που κρατάνε το αυτοκίνητο σας στο δρόμο και εσάς στη ζωή.
Η αλλαγή των ελαστικών συνοδεύεται από γέμισμα τους με Άζωτο για ομαλότερη οδήγηση και καλύτερο κράτημα στο δρόμο όπως επίσης με μέτρημα και ζύγισμα τιμονιού.

Μην το αφήσετε στην τύχη. Η εξειδικευμένη μας ομάδα μελετά την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και δίνει λύσεις οικονομικές που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες του κάθε αυτοκινήτου.

hero-car-body-panel-repair

Ισιώματα

Εμείς να είμαστε καλά. Τα σιδερικά διορθώνονται…….για να μην σας πούμε ότι γίνονται και καλύτερα απ΄ότι ήταν. Πραγματικά, όποιο και αν είναι το πρόβλημα μπορούμε να το διορθώσουμε και να το επαναφέρουμε στην αρχική του κατάσταση αν όχι και σε καλύτερη. Μικρο-κτυπήματα σε χώρους στάθμευσης, ζημιές από χαλάζι, ζημιές από πιο σοβαρά ατυχήματα είναι κάποιες από τις περιπτώσεις τις οποίες μπορούμε να καλύψουμε επαρκώς και με άριστα αποτελέσματα.

hero-headlight-defogging-and-restoration

Καθαρισμός και Ξεθάμπωμα Φαναριών

Σε πολλά αυτοκίνητα όχι πολλών ετών, τα εμπρός φωτιστικά σώματα θαμπώνουν, με αποτέλεσμα να μειώνεται ο φωτισμός που παρέχουν, ενώ το αυτοκίνητο δείχνει πιο παλιό. Το πλαστικό κάλυμμα των φωτιστικών σωμάτων χάνει την αρχική του γυαλάδα και καθαρότητα λόγω κυρίως των υπεριωδών ακτίνων του ήλιου. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση χωρίς να αντικατασταθούν.

Στην Sepos Car Care μπορούμε να επαναφέρουμε τα φανάρια σας στην αρχική του κατάσταση χρησιμοποιώντας προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας. Επιλέξτε μεταξύ νανοτεχνολογίας ή κεραμικής επίστρωσης για περισσότερη διάρκεια.

hero-car-with-crystal-clear-windows-parked-ready-for-delivery

Προστασία Τζαμιών (Nanotechnology Glass)

Όλοι γνωρίζουμε πόσο επηρεάζεται η ορατότητα των γυαλιών από το θάμπωμα και πόσο χρόνο καταναλώνουμε για να τα καθαρίσουμε από τις βρομιές, τα λίπη και τους λεκέδες από τα δάκτυλα μας.

Τέλος τώρα με όλα αυτά.

Η προστασία γυαλιών ΝΑΝΟ είναι μια ιδανική καινούργια εξέλιξη για την φροντίδα και τον καθαρισμό των γυαλιών έχοντας σαν βάση μια νανοχημική ομοιομορφία εφαρμογής. Ακόμα και βρομιές από λίπη και δακτυλικά αποτυπώματα απομακρύνονται εύκολα. Δημιουργείται μια καθαρή επιφάνεια, η οποία εμποδίζει ενεργά τη συσσώρευση σκόνης και βρωμιάς στα γυαλιά και αποφεύγονται έτσι προβλήματα στην όραση.

Επιπρόσθετα, η διεργασία αυτή γίνεται και στα φανάρια του αυτοκινήτου για διασφάλιση του καλύτερου δυνατού φωτισμού στο δρόμο κατά την νυκτερινή οδήγηση.

hero-freshly-polished-mercedes

Γενική Φροντίδα

Λένε ότι η διαφορά φαίνεται στη λεπτομέρεια. Πραγματικά, αυτό που θα κάνει τη διαφορά είναι η προσοχή και η σημασία που θα δοθεί στην λεπτομέρεια. Αυτό είναι που θα αναδείξει μια συνολική εντυπωσιακή παρουσία.

Μια εξειδικευμένη υπηρεσία που συνδυάζει το εσωτερικό shampoo και την υπηρεσία compound polish/wax. Με αυτό το συνδυασμό, η περιποίηση επικεντρώνεται στην λεπτομέρεια δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στα μικρά κομμάτια του αυτοκινήτου σας, όπως περιποίηση και επαναφορά χρώματος NIKEL, των ζαντών, καθάρισμα βαφής από γραφίτη και εξωτερικό γυάλισμα των γυαλιών συμπεριλαμβανομένου και των φαναριών.

Επιλέξτε την υπηρεσία αυτή αν ο χρόνος έχει κουράσει και ταλαιπωρήσει το αυτοκίνητο σας. Θα του δώσει πίσω την φρεσκάδα του και θα το κάνει να φαίνεται ξανά καινούργιο.

hero-cabrio-rooftop-maintenance

Περιποίηση Ανοιγόμενης Οροφής

Η αίσθηση της ελευθερίας που σου προσφέρει ένα Cabriolet αυτοκίνητο είναι μοναδική. Το βασικό όμως μειονέκτημα που το συνοδεύει είναι οι αυξημένες φθορές λόγω του υλικού κατασκευής της οροφής, αλλά και λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης ηλιακής ακτινοβολίας στο νησί μας.

Με την υπηρεσία αυτή καθαρίζουμε και αδιαβροχοποιούμε την οροφή και με τη χρήση εξειδικευμένων προϊόντων προστασίας, φροντίζουμε να την προστατεύσουμε από την δυνατή ακτινοβολία του ήλιου και από άλλα βλαβερά στοιχεία του αέρα και του περιβάλλοντος παρατείνοντας έτσι τι διάρκεια ζωής της όσο το δυνατό περισσότερο.

Ζητήστε αυτή την υπηρεσία απαραιτήτως αν έχετε ανοιγόμενη οροφή στο αυτοκίνητο σας φροντίζοντας έτσι ότι θα συνεχίσει να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές ελευθερίας για τα χρόνια που θα έρθουν. Επιλέξτε μεταξύ νανοτεχνολογίας ή κεραμικής επίστρωσης για περισσότερη διάρκεια.

hero-supercar-detailing-from-bottom-right-perspective

Συντήρηση και Καθαρισμός Ζαντών Αλουμινίου

Η σκόνη από τα τακάκια των φρένων, καθώς και η άμμος ή το αλάτι από το δρόμο μπορεί να κολλήσει επάνω στη ζάντα και να χαλάσει το αλουμίνιο. Χωρίς τακτική συντήρηση, οι ζάντες σας μπορούν να καταστραφούν ανεπανόρθωτα λόγω της διάβρωσης στην οποία υπόκειται κάθε μέταλλο.

Στην Sepos Car Care αφαιρούμε, καθαρίζουμε και γυαλίζουμε τις ζάντες του αυτοκινήτου σας για να προστατεύσουμε και να επιμηκύνουμε την διάρκεια ζωής τους. Επιλέξτε μεταξύ νανοτεχνολογίας ή κεραμικής επίστρωσης για περισσότερη διάρκεια.

hero-checking-last-details-on-freshly-cleaned-mercedes

Προστασία Βαφής NCP Soft

Η υπηρεσία αυτή, όπως και η προηγούμενη, εξειδικεύεται στην προστασία της βαφής . Πρόκειται για την εφαρμογή ενός υλικού σφράγισης της βαφής που προστατεύει από τα εξωτερικά βλαβερά προς την βαφή του αυτοκινήτου, χημικά στοιχεία. Επιπρόσθετα, προσφέρει αυξημένη αντοχή στα γδαρσίματα και μια ψηλή ποιοτική οπτική εμφάνιση.

Δίνουμε γραπτή εγγύηση από την εταιρία μας για 1 έτος.